CONSTRUIEȘTE-ȚI BRAND-UL - FĂ-TE CUNOSCUT DE CÂT MAI MULȚI OAMENI - SCHIMBĂ LUMEA

𝗧𝗿𝗲𝗶 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁̦𝗶𝗻𝘂𝘁 #𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮

☹ Te-ai confruntat vreodată cu momente în care nu mai știai ce să postezi?

☹ Căile tale neuronale au spus vreodată STOP JOC?

☹ Creativitatea te-a lăsat în pană tocmai când aveai mai mare nevoie?

☹ Te-ai simțit vreodată obosită și lipsită de entuziasm?

☹ Te-a măcinat frustrarea că nu mai știai ce fel de CONȚINUT să postezi pe rețelele sociale?

Dacă lucrezi în domeniul #socialmedia, #advertising, #marketing și alte industrii creative și ai răspuns cu DA la minim una dintre întrebări, WELCOME in the club!😆

De ce să fim ipocrite și să nu recunoaștem că nu întotdeauna ne vin ideile pe bandă rulantă ca produsele la casele de marcat din supermarket-uri?! :))))

Și pentru că și eu m-am confruntat cu stări asemănătoare, când rotițele creierașului s-au oprit brusc tocmai când aveam mai mare nevoie de ele, am respirat adânc și profund și am cerut Universului să îmi dea niște soluții. Evident, ele nu au întârziat să apară! Cum zicea regretatul Ioan Gyuri Pascu: “Eu cer de la Cer și Cerul îmi dă tot ce-i cer, dacă știu cum să cer”. Frumos joc de cuvinte, da?

Ei bine, am început anul în forță, cu căutări multiple, pe mai multe planuri (ce să fac, este greu să scap de obiceiuri sănătoase… 😆😆😆) și am dat peste trei instrumente deosebite. Mai puțin cunoscute. Dar cu randament maxim!

În stilu-mi caracteristic, fac share la tot ce e bun și vi le prezint și vouă!

Iată cele trei instrumente pentru a crea idei de conținut nelimitat!

https://alsoasked.com – Te ajută să vezi ce întrebări se pun în legătură cu produsele sau domeniul tău de expertiză. Acest instrument îți oferă o hartă arborescentă cu întrebări care te ajută să înțelegi EXACT ce caută potențialii tăi clienți – astfel încât să poți oferi conținut ce le oferă soluția! 

https://www.title-generator.com– Acest instrument creează, în câteva secunde, 700 de titluri pe baza termenului de căutare. Totul cu un singur click! Idei de conținut + Titluri captivante + Campanie publicitară + Subiect pentru e-mail + Titluri emoționale. Simplu – Eficient – Un singur click.

https://answerthepublic.com– Dacă nu ai auzit încă de acesta, va deveni următorul instrument preferat. Acesta este un instrument de ascultare socială, ce îți oferă o mulțime de informații. Introduci un termen sau o expresie de căutare și verifici ce alte întrebări sunt adresate și ce declarații sunt făcute. Cu un astfel de instrument poți crea conținut care să atragă direct publicul tău țintă!

Pentru că însă suntem la început de an și majoritatea oamenilor sunt pe modul de revenire după sărbători, acordă-ți astăzi câteva minute pentru a verifica cele trei instrumente și spuneți-mi apoi ce părere ai despre ele! 

Ah, am uitat să îți spun: toate acestea sunt gratuite și ușor de folosit!

Dacă simți că #socialmedia, #PR sau #advertising sunt o provocare, dacă nu ai chef de scris sau ești în pană de idei, hai să lucrăm!