Despre Mine

Construiesc relații pozitive
între branduri și public

Știu. Și ce folos că ȘTIU dacă NU ȘTIU ce să fac cu informația?  Aceasta este filosofia mea după care îmi conduc viața. Cercetez și abordez cele mai practice metode de a înțelege lucrurile și de a le prezenta în mod clar și celor din jurul meu.

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. Care este punctul de comunicare dacă nimeni nu își amintește ce ai spus?

Eu creez experiențe memorabile, ce evocă emoții, formează opinii și fac lucrurile să se întâmple. Planific. Scriu articole. Comunic cu mass media. Organizez evenimente. Fotografiez și filmez.

Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.

Într-o lume dominată de ciclul de știri de 24 de ore și de influența mijloacelor media digitale și sociale, nici o companie și niciun individ nu își poate permite să nu-și facă din reputație cea mai mare prioritate. Atunci când ceva e prioritar înseamnă că e important, iar dacă e important, înseamnă că e prioritar!

Îi învăț pe clienții mei cum să se facă cunoscuți și să își pună în valoare propria muncă. Construiesc relații pozitive între branduri și public. Atrag audiență. Toate servesc o singură idee: imaginea.

Dacă ești conștient de drumul tău, dacă ai pasiunea și viziunea de a deveni un lider în industria ta, mi-ar plăcea să colaborăm.