Misiune

Dacă vrei să schimbi lumea,
lumea trebuie să știe că exiști.

Fie că vrei sa te faci cunoscut în mass-media, să îți maximizezi publicitatea pentru viitorul tău produs sau să devii un expert în industria ta, eu te ajut să iți dezvolți mesajul, să atragi atenția pe care o merită afacerea ta și să iți realizezi misiunea personală.

Pasul 1

CONSTRUIEȘTE

Steve Jobs este marca Apple. Richard Branson este marca Virgin.

Dar tu, tu iți reprezinți cu adevărat afacerea?

Dacă vrei ca oamenii să-și amintească de tine, trebuie să dezvolți o relație emoțională cu ei. La urma urmei, oamenii se conectează cu oamenii, nu cu un logo sau cu o entitate de business fără chip.

În economia de astăzi a atenției, dacă oamenii nu-și mai aduc aminte de tine, nu-i poți ajuta. Nu poți face o schimbare în viața lor. Deci, cum te descurci? Cum te poziționezi pe tine însuți și  compania ta ca fiind cea mai bună alegere în ceea ce faci?

Brand-ul tău constă în mesajul tău de bază, identitatea vizuală, modul în care vorbești despre tine și modul în care alții te percep.

Cum te-ar descrie oamenii când nu ești de față? Ce fel de calități și experiență așteaptă de la tine? Care sunt poveștile pe care le împărtășesc oamenii despre tine? Cum i-ai atins?

Brand-ul tău trebuie să fie consecvent, memorabil și puternic. Construirea unui brand puternic este primul pas pe care trebuie să îl faci înainte să faci apel la mass-media.

Vrei să impresionezi mass-media cu site-ul tău (sigur vor dori să-l viziteze înainte de a decide să te intervieveze sau să facă o rezervare). Iar apoi vei dori ca mass-media să te promoveze cu entuziasm pe tine, produsul tău sau serviciile tale.

Mai presus de toate, o dată ce audiența ta țintă aude despre tine, vei dori să te țină minte. Vrei ca ei să te caute. Vrei să înceapă să creeze o relație emoțională cu tine și cu afacerea ta.

Pasul 2

FĂ-TE CUNOSCUT

S-ar putea să fii cunoscut în branșa ta si să ai o listă de e-mailuri de ordinul miilor. Dar mesajul tău ar putea avea un impact și mai mare asupra a sute de mii (sau chiar milioane) de oameni care ar putea beneficia cu adevărat de tot ceea ce ai de oferit. Doar să știe de tine…

Așadar, cum iți transmiți mesajul, produsul sau serviciile tale unui public mai larg?

Ai nevoie de alții care să te promoveze.

Vom începe prin a lua legătura cu bloggeri, mass-media locale și mass-media influente online. Apoi vom folosi această presă pentru a-ți asigura o acoperire de înaltă calitate în revistele naționale, în televiziune și în multe alte canale media.

Dar ce faci după ce ți-ai asigurat promovarea prin presă? Trebuie să iți multiplici expunerea.

Eu iți pot arăta strategii inteligente pentru a obține o expunere mai mare și pentru a dezvolta relații pe termen lung cu mass-media (astfel încât acestea să devină „purtătorii tăi de cuvânt” și să iți ofere expunere continuă).

Iți voi arăta, de asemenea, cum să te asiguri că acoperirea mediatică se transformă in mai multe vizite pe site-ul tău și  mai multe vânzări pentru afacerea ta.

Și să nu uităm de fanii, clienții și susținătorii existenți.

Iți voi arăta cele mai bune modalități de a-i face să vorbească despre mediul tău media și de a împărtăși publicitatea ta pe rețelele lor.

Pasul 3

SCHIMBĂ LUMEA

Lucrez cu clienți a căror misiune personală este de a îmbunătăți viața altora. Când afacerea lor crește, lumea devine un loc mai bun.

Dacă ai pornit afacerea cu un scop anume, e important să te asiguri că ai cât mai mulți oameni care știu de ea.

În același timp, știu că poate fi incomod să te expui într-un mod atât de public. Misiunea ta este să iți servesti clienții și să obții cele mai bune rezultate. Scopul tău nu este doar să te promovezi.

Adevărul este că trebuie să fii faimos pentru a crea cel mai mare impact. Ai nevoie de oameni care să valorifice ceea ce ai de oferit. Trebuie să-ți câștigi atenția și să ai încredere dacă vrei să-ți transformi viața.

Ai încredere în cunoștințele și experiența mea în relații publice, marketing și social media pentru vizibilitatea ta în prim-planul publicului. O strategie de comunicare bine pusă la punct îți poate accelera credibilitatea și întări reputația.

Iar când urmezi pașii de mai sus... vei construi o poveste de succes memorabilă!

Comunică eficient, crește-ți vizibilitatea, împlinește-ți visul!