6 pași în evaluarea site-ului tău

SCRIS DE Teodora Natalia Ivan


Îmi place să o spun cât de des pot: o pagină web sau site web (numește cum vrei) este cartea ta de vizită virtuală! Așa află lumea de tine că exiști, indiferent dacă e vorba de branding personal, business, produs, eveniment.

Acest articol este dedicat celor care au deja un site, sunt la început de drum și au o mulțime de dileme legate de cât de eficientă este prezența online.

Indubitabil, dacă în ziua de astăzi nu ești prezent pe Internet, unii ar spune că nu exiști! Fie că ai o pagină web, un profil pe rețele sociale (măcar pe una) acest fapt vorbește despre o parte din tine. Acea parte pe care ești dispusă să o prezinți lumii.

Dacă ai deja un site și îți dorești o evaluare, iată câteva sugestii pentru a obține o părere obiectivă:

  1. Întreabă-ți prietenii și colegii: Solicită feedback de la prieteni, familie sau colegi cu privire la site-ul tău. Ei pot oferi o perspectivă diferită și sugestii valoroase.
  2. Analizează statistici și comportamentul vizitatorilor: Utilizează instrumente de analiză web pentru a înțelege comportamentul vizitatorilor pe site-ul tău. Acest lucru poate oferi informații despre paginile cele mai vizitate, rata de respingere și alte date relevante.
  3. Solicită opinii de la alți profesioniști: Participă la comunități online sau forumuri de web design și cere feedback de la alți profesioniști în domeniu.
  4. Testează site-ul pe diferite dispozitive și browsere: Asigură-te că site-ul arată și funcționează bine pe diverse tipuri de dispozitive și în diferite browsere.
  5. Verifică dacă site-ul respectă bunele practici de web design: Asigură-te că site-ul tău este ușor de navigat, conținutul este bine structurat și că timpul de încărcare este redus.
  6. Întreabă vizitatorii pentru feedback: Poți adăuga un formular de feedback pe site pentru a le permite vizitatorilor să îți împărtășească părerea lor direct.

Aprecierea site-ului tău depinde în mare măsură de obiectivele, audiența țintă și stilul tău personal. Asigură-te că site-ul își îndeplinește scopurile și că oferă o experiență plăcută și relevantă pentru vizitatori. Dacă întâmpini dificultăți sau ai nevoie de îmbunătățiri, mereu poți să apelezi la profesioniști în web design pentru a te ajuta să-ți optimizezi site-ul.

P.s. Acest site a fost creat cu multă pasiune și iubire de Alina Ildiko Ionescu, pe care o găsești aici https://yourdigitalprana.com/. O recomand cu multă căldură și încredere pentru că este cea mai potrivită persoană să scoată în evidență, prin grafică, tot ceea ce ai tu de transmis lumii despre tine/business/produs/eveniment.

Sper că ideile ți-au fost de ajutor!

Cu drag,

Teodora de la www.teodoraivan.com

Teodora Natalia Ivan

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. CREEZ EXPERIENȚE MEMORABILE, CE EVOCĂ EMOȚII, FORMEAZĂ OPINII ȘI FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Postări similare