Ce întrebări să pui pe rețelele de #socialmedia în ianuarie

SCRIS DE Teodora Natalia Ivan

Am trecut ușurel deja de prima parte a lunii ianuarie și încă mai ai timp să îți focusezi calendarul de postări pe ceea ce este important. Se știe că luna ianuarie este asociată cu noi începuturi, rezoluții, obiective și obiceiuri sănătoase, iar în emisfera nordică, cu iarna. Creează postări pe rețelele sociale în care să pui întrebări legate de aceste teme.

De exemplu:
“Care a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat în 2022?”
“Ce ți-ai propus pentru 2023?”
“Ți-ai creat un #businessvisionboard pentru 2023?”

Un conținut bun de social media se concentrează pe crearea de conversații pozitive și pe oferirea de valoare pentru publicul tău. Întrebările amuzante sunt o modalitate excelentă de a crea conversații pozitive și de a obține mai multă implicare în postările tale.
Nu uita, implicarea permite algoritmului să știe că al tău conținut este valoros, crescându-i astfel vizibilitatea.

Teodora Natalia Ivan

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. CREEZ EXPERIENȚE MEMORABILE, CE EVOCĂ EMOȚII, FORMEAZĂ OPINII ȘI FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Postări similare