CONSTRUIEȘTE-ȚI BRAND-UL ! FĂ-TE CUNOSCUT DE CÂT MAI MULȚI OAMENI, SCHIMBĂ LUMEA!

Consultanță Spirituală în Afaceri

Consultanță Spirituală în Afaceri

SAU CUM SĂ RĂMÂI ÎN FLUXUL BANILOR
Dacă te-ai săturat de DE CE-uri… Dacă cauți echilibrul în tine, între viața ta personală și cea profesională, dacă te macină eterna întrebare DE CE îți pleacă angajații, DE CE nu te mai poți înțelege cu furnizorii, DE CE clienții nu te mai caută, DE CE conturile bancare îți sunt goale, DE CE ți se întâmplă una sau alta, ei bine, ai dat de persoana care deține răspunsuri la care nici nu te-ai fi gândit! Într-o sesiune de SPIRITUAL BUSINESS COACH, aflăm împreună:
  • unde se află blocajele în fluxul banilor (cu certitudine ai auzit de oameni de afaceri prosperi, deveniți faliți peste noapte din cauza unor decizii ce nu cadrau cu modul lor obișnuit de abordare al managementului afacerii sau care și-au pierdut dreptul divin la bani în urma unor greșeli)
  • care îți sunt credințele limitative legate de bani și de ideea de a fi bogat (ex. poate, în secret/în subconștient, îți e frică că cei pe care îi iubești – familie, prieteni – te părăsesc dacă te-ai îmbogăți)
  • care este relația ta cu banii (îi percepi ca pe niște prieteni?)
  • ce energii se mișcă în jurul afacerii tale
  • dacă firma/ partenerii/angajații/clienții/furnizorii sunt afectați de nivelul tău de conștiință (există 17 niveluri de conștiință stabilite de celebrul David Hawkins în cartea “Putere versus Forță”; opt dintre acestea se regăsesc în categoria NIveluri distructive – rușine, vinovăție, apatie, doliu, frică, dorință, furie și mândrie, respectiv nouă sunt în categoria Niveluri constructive – curaj, neutralitate, dispoziție, acceptare, rațiune, iubire, bucurie, pace, iluminare)
  • ce îi determină pe angajați să te părăsească
  • ce așteptări au clienții de la tine
  • ce canale media/social media/narketing să folosești ca să atragi clienți, notorietate, vizibilitate și, evident, abundență și prosperitate
Ce te împiedică să obții rezultate? Unde îți sunt gândul și atenția, acolo îți este și energia! E o chestiune demonstrată, pe care am trăit-o și eu pe propria-mi piele… Dacă te afli pe nivelul dorinței, de exemplu, această stare te poate motiva să intri într-o varietate de activități “umane”. Chiar și economia se află la acest nivel. Dorința ne determină să investim efort, să atingem obiective și să alergăm după obținerea de premii și recunoaștere socială. Este nivelul acumulării și al lăcomiei, în care rămâi obsedat să acumulezi din ce în ce mai mulți bani, fără a avea un scop final pentru ei. Unde duce această situație? Dorința duce la frustrare, iar frustrarea duce la furie. Aceasta poate duce fie la acțiune distructivă, fie la acțiune constructivă, cu posibil efect coroziv în toate ariile vieții tale. Deci, inclusiv în afaceri… Un alt blocaj ar putea fi teama de a ieși din zona de confort. Chiar dacă ai conștientiza că e nevoie de o schimbare în afacere sau de începutul uneia noi, tot ai resimți o doză de frică de necunoscut. Cum ar putea avea loc o evoluție dacă am repeta mereu același tipar? Obligativitatea satisfacerii așteptărilor celorlați, în special a celor din familie, poate crea un climat tensionat, existând riscul “spargerii” aurei și, implicit a pierderii de energie și a apariției bolilor. Tot acest boomerang se poate răsfrânge asupra activității firmei, asupra puterii tale de muncă și a “înnegririi” spațiului de lucru cu energii negative, ce îi va ține la distanță nu doar pe angajați, ci și pe clienți.

Motive pentru care poți avea încredere

Sunt jurnalist de 20 de ani. Știu să pun întrebările potrivite pentru a afla tot ceea ce e important. Tot de atunci fac și PR și comunicare, fiind specialistă în publicitate. Din 2013, studiez în mod activ spiritualitatea, citind și experimentând zi de zi. Sunt inițiată în Noua Energie, Reiki Usui, Money Reiki, Schamballa, Kimanna, Terapia Răspunsului Spiritual, Comunicarea cu Supraconștientul, Terapia cu îngeri și am aprofundat Tehnicile de citire a chipului. Din decembrie 2014, sunt consilier de dezvoltare personală. Mă recomandă experiența, ambiția, puterea de muncă și dorința de a-i ajuta pe cei din jurul meu. Conform Human Design, sunt Manifestor, lucru de care sunt foarte mândră, fiindcă e o reconfirmare a capacității mele de a iniția acțiuni, de a deschide drumuri.