Cum fac business cunoscându-mi harta de human design

SCRIS DE Teodora Natalia Ivan

Human Design este un sistem de cunoaștere care combină elemente de astrologie, cabala, I Ching și sistemul de chakre pentru a crea o hartă energetică individuală a unei persoane. Această hartă este numită “Cartea Human Design” și oferă informații despre caracteristicile personale, abilitățile, strategiile de luare a deciziilor și interacțiunile potențiale cu lumea din jur.

Există patru tipuri principale de tipuri energetice în Human Design: Manifestor, Generator, Proiector și Reflector. Fiecare tip are propriile caracteristici, strategii și sfaturi pentru a trăi o viață autentică și împlinită.

Dacă ești de ceva timp pe pagina mea, atunci știi că una dintre marile mele preocupări este spiritualitatea. Human Design reprezintă unul dintre sistemele ce mi-au adus claritate, înțelegere și transformare. Și pentru că a sosit momentul dezvăluirii, te las să pătrunzi și în “casa mea energetică”. În primul rând, îți mărturisesc că sunt Manifestor, unul dintre cele patru tipuri energetice, și profil 3/5.

Manifestorii sunt considerați a fi inițiatori puternici, capabili să înceapă acțiuni și să aducă schimbări semnificative în lume. Mă recunoști? :))))

Dar iată câteva dintre strategiile mele ca și Manifestor în business:

  1. Fii conștientă de energiile tale: Manifestorii au o energie impactantă și neconvențională. Este important să fii conștientă de cum îți folosești această energie și să îți îndrepți acțiunile către direcții care au un sens autentic pentru tine. SUNT CONȘTIENTĂ!
  2. Urmează-ți impulsurile: Manifestorii funcționează cel mai bine atunci când acționează în urma unor impulsuri interioare. Dacă simți că trebuie să inițiezi o idee sau un proiect, acționează cu încredere și hotărâre. O FAC!
  3. Comunică clar: Fiindcă Manifestorii sunt adesea inițiatorii schimbărilor, este important să comunici clar și transparent cu cei din jurul tău. Explică-ți intențiile și acțiunile pentru a evita confuziile. LA ASTA MAI AM DE LUCRAT… :))))
  4. Asigură-ți independența: Manifestorii tind să fie mai productivi atunci când au libertatea de a acționa și de a-și urma viziunea. Caută să îți construiești afacerea într-un mod care să îți permită să iei decizii rapide și să acționezi fără a fi restricționat. REUȘESC. Aproape de fiecare dată…
  5. Delegă și cere sprijin: În timp ce poți iniția acțiuni, nu înseamnă că trebuie să faci totul singur. Delegarea sarcinilor și colaborarea cu alții îți pot permite să îți maximizezi impactul fără a te epuiza. LA ASTA MAI AM DE LUCRAT….:))))
  6. Evită rezistența: Manifestorii pot întâmpina rezistență din partea celor din jur din cauza naturii lor de a iniția schimbări. Încearcă să îți găsești echilibrul între a urma impulsurile tale și a colabora cu ceilalți într-un mod care să creeze armonie. GREU… :))))

Aceste caracteristici reprezintă doar 0,1% informații din întreaga hartă… :))))

Ce trebuie tu să reții este că, în călătoria ta antreprenorială, vei întâlni persoane din toate cele patru tipuri. Dacă ești Manifestor ca mine, este important să îți amintești că fiecare Manifestor (și nu numai!!!) este unic și ar trebui să-și adapteze strategiile de business la personalitatea și circumstanțele sale individuale. Utilizarea cunoștințelor din Human Design te poate ajuta în dezvoltarea unei abordări autentice și eficiente în business, dar nu trebuie să fie singurul factor care îți ghidează acțiunile.

Mă folosesc de aceste cunoștințe și înțelepciune pentru a comunica prin intermediul: principiilor și valorilor superioare. Îi inspir pe ceilalți să facă schimbări expansive care îmbrățișează principii mai înalte și o aliniere mai profundă cu pacea și sustenabilitatea (Mercur conștient – P49 – Principii) și ideilor. Sunt un recipient pentru idei și înțeleg că aceste idei trebuie să le păstrez și să le protejez până când apare persoana potrivită cu care să le împărtășesc. Știu că nu toate ideile mele trebuie să fie dezvoltate de mine și folosesc puterea inspirației pentru a stimula imaginația mea și a celorlalți  (Mercur inconștient – P11 – Idei).

Acesta este o privire scurtă asupra a ceea ce mi-a adus descoperirea SCOPULUI SUFLETULUI ȘI A SCOPULUI VIEȚII prin studiul #HumanDesign!

Dacă ești interesată să afli mai multe și despre tine, fie din persectiva hărții, fie din cea a scopului vieții și a sufletului, dă-mi un mesaj la 0724 082738 cu textul VREAU DETALII HUMAN DESIGN. În cel mai scurt timp, te voi contacta să vorbim despre acest sistem ce îți aduce beneficii nebănuite și înțelegeri profunde despre propria ta persoană!

Cu drag,
Teodora de la www.teodoraivan.com

Teodora Natalia Ivan

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. CREEZ EXPERIENȚE MEMORABILE, CE EVOCĂ EMOȚII, FORMEAZĂ OPINII ȘI FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Postări similare