de ce eu? sau cum să ai succes garantat cu promovarea proiectelor tale europene!

SCRIS DE Teodora Natalia Ivan

Sunt Teodora Ivan și îți urez bun venit pe site-ul meu, TeodoraIvan.com!

Cu o carieră de peste 27 de ani în jurnalism, 20 de ani în publicitate, 15 ani de experiență în gestionarea proiectelor europene și o expertiză solidă ca social media manager, sunt aici să împărtășesc cu voi cunoștințele și experiențele mele.

De ce să ne conectăm?

* Expertiză dovedită: Am avut privilegiul de a lucra la numeroase proiecte europene de succes, ajutând firme și organizații să acceseze fonduri vitale pentru dezvoltarea și inovarea lor. Am primit și o poreclă: POMPIERUL! Pentru că intervin în situații de criză și le rezolv cu succes într-un timp foarte scurt! Și eficient, evident. Fac asta din 2010 și am o listă luuungă cu oameni care pot confirma acest lucru!

* Strategii de marketing eficiente: În publicitate, am învățat cum să creez campanii care nu doar atrag atenția, ci care să și genereze rezultate tangibile.

* Management de social media: Ca social media manager, știu cum să folosesc platformele digitale pentru a amplifica mesajele, a crește vizibilitatea proiectelor și a angaja publicul țintă.

* Jurnalism de calitate: Pasiunea mea pentru jurnalism m-a condus la realizarea de articole și reportaje care informează și educă publicul. Asta ca să nu mai spun despre emisiunile de la TTV realizate în cadrul rubricii ANALIZA DIN REDACȚIE, pe care le găsești pe Youtube.

Ce vei găsi pe acest site?

1. Resurse: Sfaturi și trucuri. Multe. Din tot ce înseamnă promovare, publicitate, marketing. Idei care se aplică atât pentru promovarea unui business, cât și a unui proiect finanțat din fonduri europene.

2. Studii de caz: Exemple concrete de proiecte de succes și lecții învățate.

3. Articole informative: Actualizări despre legislația fondurilor europene, marketing, promovare, advertising, media și tendințele pieței.

Importanța unui social media manager pentru proiectele europene

Sunt și social media manager. Cu acte în regulă, cum îmi place să spun. Trecerea de la media clasică la social media nu mi-a fost tocmai ușor de acceptat, însă mi-am dezvoltat reziliența, am făcut schimbări de mindset și iată-mă pe acest drum al modernismului și normalității de aproape 10 ani.

De când am început să activez pe piața serviciilor de publicitate și informare a proiectelor europene am insistat pe ideea că un social media manager joacă un rol crucial în promovarea acestora.

De ce? PENTRU CĂ:

* Vizibilitate crescută: Utilizând platformele de social media, putem să facem cunoscute proiectele către un public larg, atrăgând atenția asupra obiectivelor și rezultatelor acestora.

* Comunicare eficientă: Social media permite o comunicare directă și constantă cu beneficiarii, partenerii și finanțatorii proiectului, menținându-i informați și angajați.

* Analiză și ajustare: Monitorizarea și analiza performanțelor pe social media ne ajută să înțelegem ce funcționează și ce nu, permițând ajustarea strategiilor pentru rezultate optime.

* Interacțiune și feedback: Social media oferă un canal excelent pentru a primi feedback în timp real și pentru a răspunde întrebărilor și preocupărilor publicului.

Vreau să te ajut!

Dacă ești interesat/ă să afli mai multe despre cum să accesezi fonduri europene, să îți promovezi afacerea sau să gestionezi eficient prezența ta pe social media, nu ezita să mă contactezi! Sunt aici să te ghidez pe drumul succesului.

  • Întrebări? Sugestii? Lasă-mi un comentariu sau trimite-mi un mesaj direct.
  • Distribuie această postare cu prietenii și colegii tăi care ar putea beneficia de aceste informații valoroase!

Mulțumesc că ești aici și abia aștept să lucrăm împreună!

Cu drag,

Teodora de la www.teodoraivan.com

Teodora Natalia Ivan

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. CREEZ EXPERIENȚE MEMORABILE, CE EVOCĂ EMOȚII, FORMEAZĂ OPINII ȘI FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Postări similare