De ce folosesc Google Maps? Pentru că sunt un… business angel!

SCRIS DE Teodora Natalia Ivan

Ca să poți să ajuți un client să se promoveze, e necesar ca mai întâi să știi să te vinzi pe tine. Azi, lăsând modestia la o parte, sunt foarte mândră de mine, fiindcă am depășit peste 4 milioane de vizualizări la fotografiile postate de mine pe Google Maps!!! Ce înseamnă asta? Că munca mea ca și Google Local Guide a fost apreciată și locurile și produsele promovate de mine i-au ajutat pe alții să ia o decizie de a vizita sau de a gusta din produsele văzute.

De ce am ales să îmi ocup timpul și cu așa ceva?

  1. Îmi place să fac fotografii.
  2. Produsele pe care le fotografiez, de cele mai multe ori sunt preparate culinare și sunt conștientă că nu toate restaurantele au bugete de marketing și publicitate, motiv pentru care mă transform într-un business angel (modest… :))) Proprietarii de hoteluri/restaurante/magazine nici nu își dau seama de publicitatea pe care le-o fac… Merg pe principiul că DACĂ POȚI FACE UN BINE, FĂ-L!
  3. Îi mulțumesc lui brother #Google pentru că mi-a oferit oportunitatea de a-mi exprima preferințele și opiniile.
  4. Ca jurnalist, activitatea de #GoogleLocalGuide m-a ajutat să-mi schimb perspectivele și să văd locurile și oamenii din jur într-o lumină pozitivă.
  5. Traseul prin viață, adică locurile vizitate, sunt bine arhivate!!! :))

p.s. Am rămas surprinsă cum o echipă profesionistă de marketing a uitat să creeze destinație pe Google Maps pentru magazinul de pantofi recent deschis. După cum era de așteptat, imediat după ce am creat destinația și am postat câteva imagini cu pantofi, magazinul a devenit interesant pe Google Maps.

Concluzie: Indiferent de mărimea business-ului tău, ia în calcul folosirea Google Maps. Postează fotografii relevante cu produsele tale astfel încât publocul să știe cum să ajungă la tine și la ce să se aștepte atunci când ajunge la tine. E GRATIS!

p.s.2 Dacă nu ai timp, chef și nervi de fotografii, tehnologie, postări etc., SUNT AICI PENTRU TINE. Deja știi unde mă găsești.

Teodora Natalia Ivan

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. CREEZ EXPERIENȚE MEMORABILE, CE EVOCĂ EMOȚII, FORMEAZĂ OPINII ȘI FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Postări similare