De ce recomand aplicația Google COMPANIA MEA?

SCRIS DE Teodora Natalia Ivan

Din experiența mea cu diferite medii de business, am observat că puțină lume știe și, evident, nu folosește o aplicație pe care Google o pune la dispoziția tuturor. Este vorba de Google Compania Mea. Intenția mea nu este să fac reclamă la Google! Însă, ceea ce este bun și GRATUIT merită promovat pentru a ajuta toate afacerile, indiferent de mărimea lor.

Google Compania Mea este un instrument gratuit și ușor de folosit cu ajutorul căruia companiile și organizațiile își pot gestiona prezența online pe Google, inclusiv în Căutarea Google și pe Google Maps. Dacă îți confirmi și îți modifici informațiile despre companie, îți poți ajuta clienții să îți găsească compania și le poți spune povestea ta.

Beneficiile serviciului:

  • Îți gestionezi singur informațiile

Site-ul, produsele și serviciile pe care le oferi, programul de lucru și adresa fizică a afacerii tale au șanse duble să primească încrederea potențialilor tăi clienți care îți găsesc compania pe Google Maps sau în Căutare.

  • Interacționezi cu clienții

Ai nevoie de interacțiune cu clienții? Ei bine, prin fotografiile relevante ale afacerii tale pe care le poți posta pe Google COMPANIA MEA, precum și răspunsul la recenzii, sunt doar câteva dintre acțiunile concrete de comunicare cu vizitatorii profilului tău. Ca să știi: companiile care adaugă fotografii în profilul lor de companie primesc cu 42 % mai multe solicitări de indicații de orientare pe Google Maps și cu 35 % mai multe clicuri către site-urile lor decât companiile care nu au fotografii!!!

  • Îți faci singur analiza business-ului din punct de vedere al imaginii și notorietății

Aplicația îți oferă posibilitatea să consulți statistici despre modul în care ți-au căutat clienții compania și despre proveniența acestora. În plus, poți să vezi informații despre câte persoane au apelat compania ta direct pe numărul de telefon afișat în rezultatele de căutare locale în Căutarea Google și pe Google Maps. De asemenea, poți să creezi campanii inteligente și să le urmărești performanța pentru a-ți face cunoscută activitatea.

  • Îți generezi un site de prezentare

Dacă nu ai bani pentru un designer web, Google COMPANIA MEA te ajută cu o pagină basic de prezentare a business-ului tău. E și aceasta un pas mic și important, așa-i?

În încheiere, mă văd nevoită să subliniez diferența între a avea o pagină de Facebook pentru afacerea ta și un profil pe Google COMPANIA MEA. Fără doar și poate, Google rămâne principalul motor de căutare pentru ORICE. Facebook rămâne un canal de socializare. Prietenii tăi care ți-au dat LIKE la pagină știu deja cu ce te ocupi. Pagina de Facebook te ajută doar să îți menții notorietatea, însă nu îți va aduce neapărat mai mulți clienți.

Eu am o vorbă: TREBUIE să fii peste TOT! Exact ca și Coca Cola. :))))

Teodora Natalia Ivan

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. CREEZ EXPERIENȚE MEMORABILE, CE EVOCĂ EMOȚII, FORMEAZĂ OPINII ȘI FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Postări similare