Panoul CINE SUNT

SCRIS DE Teodora Natalia Ivan

Sunt o căutătoare. Acesta este primul cuvânt ESENȚĂ pe care îl aleg să îl pun pe panoul CINE SUNT!

Nu am ascuns niciodată pasiunea și latura mea spirituală, căutările și experimențele mele pe care le-am pus în practică în ultimii 10 ani. Pornind de la acest considerent, precum și natura mea de a da mai departe ceea ce știu, astăzi îți propun un joc spiritual, pe care să îl abordezi ca un ritual foarte simplu, dar profund transformator.

Prin acest ritual realizezi, de fapt, un #visionboard, adică un panou de viziune pentru felul în care apari în lume. Dar, în timp ce un panou de viziune este adesea despre ceea ce îți dorești în viitor și lucrurile pe care le vei face, panoul CINE SUNT este despre cine ești acum; este vorba despre întruchiparea dorințelor tale cele mai profunde și a esențelor care se află în ființa ta pentru ceea ce vrei să devii în viitor.

Acest ritual este perfect pentru că îți întruchipează adevărul interior și dorințele cele mai profunde, încredere și exprimare deplină.

Ce trebuie să faci la modul CONCRET?

În primul rând, e nevoie să ai o bucată mare de hârtie sau o placă de spumă și reviste, imagini, lipici și markere.

Alege cinci cuvinte ESENȚĂ din lista de mai jos, cu care rezonezi profund în acest moment și care te ajută să exprimi cine vrei să fii în lume, în munca ta, în relațiile tale. Ceea ce întruchipezi poate fi, cu siguranță, aliniat cu obiectivele viitoare, dar accentul se pune pe acțiunea asupra viitorului. De exemplu, să presupunem că vrei cu adevărat să construiești o afacere de succes în jurul pasiunilor tale creative. Începe să întrupezi acum calitățile unui proprietar de afaceri de succes. Cum acţionează un proprietar de afaceri de succes şi cum se deplasează pe parcursul zilei? Poți alege curajul, agitația, conducerea, organizarea și abundența esențelor cu care să te joci și să le întruchipezi.

Mai jos este o listă de esențe din care să alegi. Pune aceste cuvinte pe bucata ta de hârtie sau carton sau chiar pe un perete și decupează imagini care exprimă cuvintele și cum vrei să te simți și să fii chiar acum, în acest moment. E ca și cum ai pune într-o sticluță mai multe esențe, mai multe mirosuri pentru a crea un parfum unic care să te reprezinte. Distrează-te!

ABUNDENŢĂ

ACTIVISM

AVENTURĂ

ALINIERE

ENTUZIASM

MĂIESTRIE

FRUMUSEŢE

CONEXIUNE

CURAJ

CREATIVITATE

MAMA DIVINĂ

DIVINITATE

EXTAZ

IMPUTERNICIRE

EXPANSIUNE

FEMINITATE

FOC

MIȘCARE ÎNAINTE

LIBERTATE

ÎMPLINIRE

GENEROZITATE

GRAŢIE

RECUNOȘTINȚĂ

ORIENTAT CĂTRE SUCCES

IMAGINAȚIE

IMPACT

INOVAŢIE

INSPIRAȚIE

INTIMITATE

CUNOAȘTERE

ŞTIINŢĂ

CONDUCERE

ELIBERARE

DRAGOSTE

LUX

MAGIE

MAGNETISM

ORGANIZARE

REVĂRSARE

PASIUNE

JOACĂ

POSIBILITATE

PUTERE

PREZENŢĂ

REGINĂ

STRĂLUCIRE

RECEPTIVITATE

EXPRIMARE DE SINE

SENZUALITATE

SERVICIU

SEXUALITATE

SIMPLITATE

PUTERE

ADEVĂR

VIZIBILITATE

MINTE DESCHISĂ

BOGĂȚIE

BUNĂSTARE

MIRARE

VALOARE

Pune panoul CINE SUNT într-un loc vizibil, să te conectezi în permanență cu el ca o readucere aminte că viitorul tău este creat chiar acum și că poți realiza și aduce la viață orice întruchipare. Modul în care alegi să fii va determina ceea ce vezi!

Cu drag,

Teodora de la www.teodoraivan.com și www.ohlalamedia.ro

Teodora Natalia Ivan

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. CREEZ EXPERIENȚE MEMORABILE, CE EVOCĂ EMOȚII, FORMEAZĂ OPINII ȘI FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Postări similare