SOCIAL MEDIA = BUSINESS

SCRIS DE Teodora Natalia Ivan

Când vorbim despre succesul unei afaceri, partea de #SocialMedia nu trebuie tratată ca o opțiune, ci mai degrabă ca o modalitate esențială de a ajunge la clienți, de a obține informații valoroase și de a-ți dezvolta brandul.

Care sunt beneficiile utilizării social media pentru afaceri? Să începem cu o întrebare de bază. Știai că în prezent există peste 4,2 miliarde de utilizatori activi de social media în întreaga lume?

Cifra asta răspunde la toooot! Ei bine, dacă nu profiți și nu incluzi rețelele de socializare în cadrul strategiei tale de marketing digital, pierzi o modalitate rapidă, ieftină și eficientă de a ajunge la aproape jumătate din populația lumii!

Ca să înțelegi la ce mă refer, iată căteva beneficii ce demonstrează că SOCIAL MEDIA = BUSINESS!

* Construirea unui brand

* Creșterea afacerii

* Crearea și distribuirea de conținut

* Comunicare

* Obținerea de informații

* Publicitate

* Dovada rentabilității investiției

* #business #brand #marketingdigital Reputație

În ziua de astăzi, ca să ai succes în business, e nevoie să fii peste tot! Precum Coca-Cola.?

#PostăriSocialMediaRomânia #socialmediaromania #socialmedia #socialmediamanager #ideidepostari #socialmedialifestyle #socialmediaOradea #Oradea #TeodoraIvan

Teodora Natalia Ivan

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. CREEZ EXPERIENȚE MEMORABILE, CE EVOCĂ EMOȚII, FORMEAZĂ OPINII ȘI FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Postări similare